Tuesday, July 25, 2017

Καλοκαίρι – Καύσωνας, η λύση είναι: ???

Έχοντας διανύσει μόνο το πρώτο μισό του καλοκαιριού, έχουμε ήδη έρθει αντιμέτωποι με δυο καύσωνες και σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η συνέχεια προμηνύεται ανάλογη.


Οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με παράγοντες όπως η υγρασία και η άπνοια, προκαλούν συνθήκες  δυσφορίας , από εξάντληση μέχρι θερμοπληξία, με δυσάρεστα αποτελέσματα ακόμα και μοιραία, ειδικά για άτομα που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Ο κλιματισμός αποτελεί τη λύση των προβλημάτων και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, είτε στον εργασιακό χώρο είτε στην κατοικία μας.


Όμως η αγορά ενός κλιματιστικού, δεν θα πρέπει να γίνεται χωρίς την απαραίτητη έρευνα, καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων στην αγορά και η τιμή τους δεν θα πρέπει να αποτελεί το μοναδικό κριτήριο για την επιλογή μας.

Εξειδικευμένες επιχειρήσεις που διαθέτουν εμπειρία ετών και τεχνογνωσία, προτείνουν επώνυμες μάρκες, σύγχρονων τεχνολογιών με υψηλές επιδόσεις που εξασφαλίζουν:

Ενεργειακή κλάση Α+++ για χαμηλή κατανάλωση
• Φίλτρα για υγιεινό περιβάλλον
• Χαμηλή στάθμη θορύβου για απόλυτη ησυχία
• Προσιτά συστήματα που δεν κοστίζουν υπερβολικά

Συνεργεία μόνο με αδειούχους εγκαταστάτες ψυκτικούς θα πρέπει να επιλέγονται για την άρτια τοποθέτηση και τον μηδενισμό των προβλημάτων.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η απαραίτητη ετήσια συντήρηση που εξασφαλίζει τη μακρόχρονη και απρόσκοπτη λειτουργία.



Συνοψίζοντας, η εξειδικευμένη επιχείρηση από την οποία θα γίνει η αγορά, σε συνδυασμό με την ορθή τοποθέτηση και τακτική συντήρηση από πιστοποιημένους τεχνικούς, αποτελούν την συνταγή της επιτυχίας που θα μας προσφέρει ιδανικές συνθήκες θερμικής άνεσης και θα μας απαλλάξει από μελλοντικές ανεπιθύμητες βλάβες, ταλαιπωρία και περιττά έξοδα.

Γεώργιος Χαρ. Ανδριανός
Διπλωματούχος Ηλεκτρ. Μηχανικός ΑΠΘ, MBA

No comments:

Post a Comment