Tuesday, October 31, 2017

Νέοι λέβητες Ariston - σειρά ONE, Hi-Tech, Hi-Comfort! Η νέα γένια συστημάτων συμπύκνωσης για πλήρη διαχείριση της θερμότητας

Η νέα σειρά λεβήτων συμπύκνωσης ONE έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να εξασφαλίζει μέγιστη ποιότητα, απόλυτη απόδοση, συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο και μέγιστη άνεση. Ονομάζεται One και έχει όλες τις προδιαγραφές για να είναι πραγματικά η πιο πρωτοποριακή σειρά λεβήτων συμπύκνωσης που προτάθηκαν ποτέ από τον οίκο Ariston. Σχεδιασμένη με τη μικρότερη λεπτομέρεια και προσαρμοσμένη στις σημερινές τεχνολογικές αρχές, η One εγγυάται τη μέγιστη απόδοση και ένα πρωτοφανές επίπεδο άνεσης στο σπίτι.

Επίτοιχοι Λέβητες Ariston Σειρά One
Το Alteas One Net και το Genus One Net, τα δύο κορυφαία μοντέλα, είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά που μπορούν να χειριστούν την θέρμανση του σπιτιού έξυπνα και αποτελεσματικά, ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας. Η μέγιστη ποιότητα, η απόλυτη απόδοση, η έξυπνη συνδεσιμότητα και η συνολική άνεση είναι τα πλεονεκτήματα, όλα διαθέσιμα σε ένα μόνο προϊόν.

Ο ανοξείδωτος εναλλάκτης XtratechTM, η καρδιά των λεβήτων, εγγυάται την απόδοση στο χρόνο και την αξιοπιστία, με αποτέλεσμα χαμηλότερο κίνδυνο απόφραξης και υψηλή απόδοση ακόμη και στις πιο κρίσιμες καταστάσεις. Ο Xtratech είναι στην πραγματικότητα ένα αποκλειστικό εξάρτημα της Ariston, μοναδικό στο είδος του και 100% κατασκευασμένο στην Ιταλία. Σε σύγκριση με τον προηγούμενο εναλλάκτη, με τον XtratechTM τα τμήματα διέλευσης αυξήθηκαν ακόμη και κατά 142%, βελτιστοποιώντας έτσι την κυκλοφορία του νερού και τη ροή των καπνών.

Η ενεργειακή κλάση φθάνει μέχρι το Α+, επομένως οι εποχιακές αποδόσεις είναι οι υψηλότερες επιτεύξιμες λόγω της θερμορύθμισης. Η όλη γραμμή είναι εξοπλισμένη με ένα καινοτόμο σύνολο ευφυών χαρακτηριστικών, ο στόχος του οποίου είναι να παρέχει στον χρήστη την μέγιστη άνεση με το χαμηλότερο κόστος λογαριασμού.


Η αυτόματη λειτουργία, για παράδειγμα, επιτρέπει την αυτόματη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του λέβητα, αποφεύγοντας τη συνεχή ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, ελαχιστοποιώντας την πίεση για τα εξαρτήματα, τα οποία έχουν έτσι μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο χρόνο, και που οδηγεί σε σημαντική εξοικονόμηση.
Η σταθερότητα της θερμοκρασίας του ζεστού νερού χρήσης, η οποία παρέχεται ουσιαστικά χωρίς χρόνο αναμονής και με τη μικρότερη κατανάλωση ενέργειας μέσω της λειτουργίας Comfort, καθώς και ένα ωριαίο ή ημερήσιο πρόγραμμα ενσωματωμένο στη λειτουργία ολοκληρωμένου προγραμματισμού, αποτελούν μέρος της καινοτόμου ομάδας λειτουργιών που χαρακτηρίζει ολόκληρη τη σειρά.
 
Επιπλέον, η λειτουργία Care είναι αυτή που «κάνει διάλογο» με τον χρήστη για καλύτερη φροντίδα του λέβητα: μέσω της ηλεκτρονικής οθόνης, το σύστημα υπενθυμίζει, για παράδειγμα, όταν είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί η συνήθης συντήρηση και να δηλωθούν οι ενέργειες που πρέπει να ληφθούν σε περίπτωση απροσδόκητης λειτουργίας.


Μπαίνοντας στις λεπτομέρειες κάθε προϊόντος της σειράς, το Alteas One Net είναι αναμφισβήτητα το προϊόν της γραμμής που αντιπροσωπεύει καλύτερα το τέλειο μείγμα εξαιρετικής απόδοσης και πρωτοποριακού σχεδιασμού. Ο θερμοστάτης Cube και ο τυπικός εξωτερικός ασύρματος αισθητήρας συμβάλλουν στη θερμορύθμιση, αυξάνοντας την αποδοτικότητα των εγκαταστάσεων και την άνεση του περιβάλλοντος. Το μοντέλο ξεχωρίζει επίσης για τον μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό. Το ενισχυμένο και ανθεκτικό σε γρατζουνιές γυάλινο κάλυμα το καθιστά ένα διακοσμητικό στοιχείο που είναι αισθητικά αποκλειστικό.

Το Genus One Net είναι η σύγχρονη σύνθεση της απόδοσης, της ευκολίας χρήσης και της συνδεδεμένης τεχνολογίας. Η οθόνη υψηλής τεχνολογίας και ο θερμοστάτης Cube S NET περιλαμβάνουν επίσης νέα πρότυπα ευφυούς άνεσης.Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν το καινοτόμο σύστημα ανάφλεξης, το οποίο καθιστά την καύση πάντα τέλεια χάρη στον ηλεκτρονικό έλεγχο.
Το Clas One, από την άλλη πλευρά, είναι ο ιδανικός συνδυασμός άνεσης και εξοικονόμησης, προετοιμασμένο για έξυπνη συνδεσιμότητα χάρη στη συμβατότητά του με τον θερμοστάτη Cube S NET και εξοπλισμένο με οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών.

Διατίθεται επίσης στην έκδοση 30L με μεγαλύτερα εργοστασιακά εξαρτήματα, ιδιαίτερα κατάλληλα για αντικατάσταση όταν υπάρχουν συστήματα παλαιότερης γενιάς.


Οι λέβητες νέας γενιάς, φυσικά, μπορούν να είναι έξυπνοι. Το Alteas One net και το Genus One, είναι ουσιαστικά πάντα συνδεδεμένα. Με το δωρεάν λογισμικό Ariston NET, μέσω ενός έξυπνου κινητού, οι λέβητες μπορούν να διαχειρίζονται και να ελέγχονται ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.
Όλο αυτό σημαίνει σίγουρα άνεση, αλλά πάνω απ ‘όλα, εξοικονόμηση κόστους έως 800 ευρώ / έτος για ένα λογαριασμό, αποφεύγοντας την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του λέβητα και έχοντας την κατανάλωση υπό έλεγχο. Επιπλέον, χάρη στο καινοτόμο σύστημα τηλεχειρισμού, η εφαρμογή μπορεί επίσης να σας ειδοποιήσει σε περίπτωση απροσδόκητης λειτουργίας του συστήματος. Υπογράφοντας μία σύμβαση συντήρησης, το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης μπορεί, αν χρειαστεί, να επέμβει ακόμη κι από απόσταση.
Με τη σειρά ONE, είναι επίσης εφικτή η αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων που παρέχουν τα κρατικά κίνητρα για ανακαίνιση κτιρίων και παρεμβάσεις ενεργειακής απόδοσης. Επιπλέον, λόγω της υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής απόδοσης των ONE λέβητες, η Ariston προσφέρει 10 χρόνια εγγυημένης εξυπηρέτησης σε γνήσια ανταλλακτικά, εργατικό δυναμικό, κλήση και παρέμβαση, αφού υπογράψει σύμβαση συντήρηση.

Προϊόντα με προηγμένες τεχνολογίες από την Ariston
Η Ariston, το παγκόσμιο εμπορικό σήμα του ομίλου Ariston Thermo, έχει υποδεχτεί εκατομμύρια οικογένειες σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 50 χρόνια, με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 150 χώρες.
Τα προϊόντα της Ariston έχουν σχεδιαστεί με προηγμένες τεχνολογίες που εγγυώνται μέγιστη άνεση και ενεργειακή απόδοση. Πλήρης σειρά καινοτόμων λύσεων από προϊόντα θέρμανσης νερού – παραδοσιακούς ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες και αντλίες θερμότητας, θερμοσίφωνες αερίου και θερμικά ηλιακά συστήματα σε συστήματα θέρμανσης χώρων – λέβητες συμπύκνωσης, αντλίες θερμότητας και υβριδικά συστήματα – παρέχοντας υψηλή απόδοση και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.


Η Ariston είναι ένας από τους πρωτοπόρους και πρωταγωνιστές «IoT» (του Διαδικτύου των πραγμάτων) και έχει αναπτύξει την υπηρεσία Ariston NET, μια προηγμένη λύση συνδεσιμότητας για θέρμανση νερού και χώρων που μέσω μιας ειδικής εφαρμογής επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει την εγκατάσταση από το κινητό τηλέφωνο και το κέντρο βοήθειας να παρακολουθεί και να παρεμβάινει από απόσταση.

Η ANDRIANOS είναι επίσημος διανομέας των προιόντων ARISTON για την Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες: www.andrianos.gr

No comments:

Post a Comment